Familjeägda företaget satsar på husbilar

Husbilssäsongen närmar sig och snart är det dags att återigen ge sig ut på vägarna. Därför kan det vara bra att se till att allt fungerar som det ska, något som personalen på Tibs Bil kan hjälpa dig med.

Från vänster: Linus Bergström, Per Johnsson, Pär Bergström, Ulf Bergström

Från vänster: Linus Bergström, Per Johnsson, Pär Bergström, Ulf Bergström

Foto: Sörmlands Media

Native2021-01-28 10:39
Detta är ett annonssamarbete.

Tibs Bil är det familjeägda företaget som sedan 1959 servat alltifrån personbilar till lastbilar, för såväl privatpersoner som företag. Sedan 1993 har de även inkluderat husbilar i sin service. 

– Utvecklingen och försäljningen av husbilar har slagit nya rekord nästan varje år. Att det blivit alltmer populärt med husbil gjorde att vi ville satsa även på det, berättar Pär Bergström från Tibs Bil.  

Även om de själva inte säljer husbilar, spelar de en viktig roll för de stora säljaktörerna i närområdet. Tibs Bil är en auktoriserad Fiat-verkstad och hjälper kunder från såväl Sörmland som Västmanland med omhändertagandet av husbilar. Även en och annan stockholmare dyker upp och ber om hjälp. 

– Vi är stora när det kommer till husbilar och vet vad vi håller på med. Vår anslutning till MECA Verkstadspartner ger en extra trygghet till kunderna. Sedan 2014 har vi även en 300 kvadratmeter stor utbyggnad för just husbilar och kan hjälpa våra kunder med allt ifrån ett trasigt dörrhandtag till en ny motor på nybilsgaranti, berättar Pär.

Vill du veta mer? 
Kontakta Tibs Bil på telefonnummer: 016-13 51 99 
eller genom mejl till: info@tibsbil.se

Tibs Bil:s 300 kvadratmeter stora utbyggnad, anpassad för husbilar.
Tibs Bil:s 300 kvadratmeter stora utbyggnad, anpassad för husbilar.
Om Tibs Bil

Tibs Bil AB är en auktoriserad bilverkstad för Fiat transportbilar och Suzuki personbilar. De är anslutna till MECA Verkstadspartner, vilket gör att de även kan serva andra bilmärken. 

Tibs Bil AB har fått kvalitetsstämpeln Godkänd Bilverkstad, vilket säkerställer den kvalitet som bilägaren har rätt att kräva av en fordonsverkstad. 

https://tibsbil.se/ 

Karta: Tib:s Bilservice AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Strengnäs Tidning.