”I Eskilstuna är vi unika med vad vi erbjuder”

Deras upplägg är unikt, deras kompetens är bred och deras yrkesstolthet är hög. Men vad är det egentligen som gör att de sticker ut från mängden?

Foto: Sörmlands Media

Native2021-02-11 15:17
Detta är ett annonssamarbete.

I snart fjorton år har Anders Eriksson drivit Gimlä Bygg & Förvaltning AB, där kvalitet och service varit hans mittpunkt sedan dag ett. Från att ha varit ett litet snickeriföretag på sju-åtta anställda har Gimlä nu utvecklats till att kunna erbjuda en mängd olika kompetenser inom byggnadsbranschen och har nu nästan hundra anställda. 

 – Gimlä har en samling av yrkesgrupper med allt ifrån utbildade elektriker, rörmokare och snickare, till arbetsledare och ekonomiansvariga. Hos oss hittar kunderna allt under samma tak. I Eskilstuna är vi unika med vad vi erbjuder, berättar Anders. 

Hos Gimlä får kunden en helhetslösning med alla de kompetenser ett projekt kan tänkas behöva, något som Anders menar skapar en trygghet hos kunden. 

– Vi har en bättre planering och kan lösa det mesta internt, istället för när flera firmor blandas in för att göra ett jobb. Oavsett storlek på projekt kopplas en arbetsledare in som inte bara styr arbetarna, utan även fungerar som kontaktperson för kunden. På så sätt har kunden någon att vända sig till med såväl stora som små frågor. 

Anders berättar även att Gimlä har certifieringar inom VVS, plattsättning och elsäkerhet, vilket betyder att hantverkarna genomfört utbildningar och följer de riktlinjer och lagar som ställs för dessa typer av arbete. 

– Vi är anslutna till Säker VattenByggkeramikrådet och Elsäkerhetsverket. Inte nog med att detta gör att vi vet vad vi håller på med, det fungerar även som en garanti för kunden som får det dokumenterat att jobbet är utfört av en certifierad firma. Det kan vara bra att ha om man ska sälja i framtiden, menar Anders. 

Uppdragen som kommer in till Gimlä kan variera i både form och storlek. Ena dagen hjälper de en privatperson att installera en ny toalettstol, för att andra dagen riva ett helt badrum. Men de hjälper inte endast privatpersoner, även större fastighetsbolag i Sverige kan anlita Gimlä för att till exempel totalrenovera en lägenhet. 

– Det är det som är en av de bästa sakerna med det här jobbet, alla människor man får träffa och alla olika typer av projekt man får jobba med. Det är roligt att få ta sig an alla utmaningar, stora som små, berättar Anders. 

Anders 3 tips!

1 Om du ska renovera kök och badrum där det finns både vatten och el, se till att anlita ett företag som har certifieringar för den typen av jobb. 

2 Kolla referenser på tidigare jobb utförda av firman du planerar att anlita. Det brukar ge en bra bild över hur de utför sitt arbete. 

3 Välj inte det billigaste priset bara för att det är billigast. Var noga med att väga alla delar, ett högre pris ger ofta ett bättre resultat. 

Om du vill veta mer och kontakta Gimlä Bygg & Förvaltning AB, klicka här!

Karta: Gimlä Bygg och Förvaltning AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Strengnäs Tidning.