Munktellbadet: Följer myndigheternas riktlinjer

Munktellbadet tar självklart smittspridningen på fullt allvar och följer myndigheternas riktlinjer och branschorganisationens rekommendationer.
Skriver Torbjörn Bergvall Affärsområdeschef Munktellbadet.

Munktellbadet tar självklart smittspridningen på fullt allvar och följer myndigheternas riktlinjer och branschorganisationens rekommendationer. Skriver Torbjörn Bergvall Affärsområdeschef Munktellbadet.

Foto: Anders Nilsson

Insändare2020-11-20 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på insändare från ”Besviken 70-plussare” den 18/11.

Munktellbadet tar självklart smittspridningen på fullt allvar och följer myndigheternas riktlinjer och branschorganisationens rekommendationer. När vårt län fick skärpta allmänna råd stängde vi ner verksamheten för allmänheten som en extra försiktighetsåtgärd. Vi inhämtade mer information och genomförde en ny riskanalys.

Med den samlade informationen från FHM, regionen, Svenska Badbranschen och vår egen riskanalys såg vi att det var möjligt att endast fortsätta med simundervisning för barn/ungdom samt motionssim för allmänhet. Familjebad, Aqua sport-pass och relaxavdelning är fortsatt stängt. Vi har en tydlig begränsning av antal och har vidtagit flera åtgärder för att erbjuda en säker miljö för våra besökare och medarbetare. Mer information finns på vår hemsida.

Vi har fått mängder av positiva kommentarer från våra motionssimmare, för att vi gör det möjligt för dem att fortsätta motionera på ett säkert sätt. Simundervisning är alltid viktigt och folkhälsa/motion är i dessa tider viktigare än vanligt. Men allt på ett säkert sätt.