De bryr sig om det viktiga i livet

Rena trapphus, klippt gräsmatta och skottad snö är några av de saker många uppskattar med sitt hem, men vem som ska göra jobbet är ofta en mindre uppskattad fråga.

Foto: Sörmlands Media

Native2021-02-11 15:21
Detta är ett annonssamarbete.

Det är viktigt att man trivs där man bor. En bra bostad skapar förutsättningarna för trygghet, socialt umgänge och familjeliv – alla betydelsefulla beståndsdelar i livet. Det är därför viktigt att ge sin bostad den tid och engagemang den behöver. 

Såväl bostäder som kommersiella- och industriella fastigheter kräver underhåll för att fungera effektivt och optimalt, hur tråkigt det än låter. Gimlä Bygg & Fastighetsförvaltning AB har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning och sköter idag förvaltningen för cirka 500 lägenheter och en del kommersiella lokaler runt om i Eskilstuna. 

– Vi har lång erfarenhet och är duktiga på den tekniska förvaltningen, vilket innefattar bland annat utvändig skötsel av fastigheten, klippning av gräs och buskar samt röja undan snön när den väl kommer. För den som vill erbjuder vi även ekonomiskt förvaltning med löpande redovisning och utskick av hyresavier med mera, berättar Anders Eriksson, VD på Gimlä. 

Vilken typ av underhåll som krävs varierar för olika typer av byggnader. De flesta bostadsrättsföreningarna önskar en rondering, berättar Anders. Detta innebär att fastighetsskötare åker ut till fastigheten en till två gånger i veckan för att se om huset. 

– Vid en rondering ser vi till att allt är som det ska med fastigheten. Vi plockar skräp, tar hand om eventuellt klotter och städar av de allmänna utrymmena. Även kontroll av undercentralen utförs, vilket betyder att vi ser till att allt är som det ska med värme, vatten och el. 

Gimlä sköter även förvaltningen av sina egna bostadsfastigheter. Detta gör att förståelsen för både fastighetsägaren och de boende i fastigheterna är stor. En fastighet i fint skick som gör att de boende trivs i sina hem är a och o, och på så sätt upprätthålls även värdet på fastigheterna. 

Gimlä Bygg & Förvaltning

Om du vill veta mer om fastighetsförvaltning, klicka här

Lediga hyreslägenheter i Gimläs fastigheter publiceras på företagets hemsida, här, eller annonseras ut i sociala medier. Det tar även emot intresseanmälningar här

Karta: Gimlä Bygg och Förvaltning AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Strengnäs Tidning.