De har öppnat dörrar i 20 år

Sedan första offerten den elfte september 2001 har Secor/Svenska Säkerhetsentreprenader i Eskilstuna agerat helhetsleverantör inom installation av dörrar, låssystem och fastighetsboxar.

 I september firar gänget på Secor 20 år!

I september firar gänget på Secor 20 år!

Foto: Sörmlands Media

Native2021-09-15 18:01
Detta är ett annonssamarbete.

Andreas Frisk, som idag är VD på bolaget, har varit med på hela resan sedan den första offerten trillade in. 

— Att det redan gått tjugo år känns overkligt. Vi är tre stycken som varit med sedan dag ett och vilken resa det varit. Att driva ett bolag framåt kan gå både upp och ner, och det gäller att ta sig igenom såväl dalar som toppar. Självklart är vårt tjugoårsjubileum något vi tänkt fira, men det stora firandet får bli under nästa år på grund av pandemin. Nu under september firar vi i stället lite smått med aktiviteter, nya tryck på kläder och liknande, berättar Andreas Frisk. 

undefined
— Vi kan erbjuda ett helhetskoncept där vi finns där för kunden innan, under och efter vare sig det gäller byte av lägenhetsdörrar, lås eller entréer, berättar Andreas Frisk.

Även Andreas Spångberg har varit med från dag ett på Secor.  

— Det är inget snack om saken, jag trivs minst lika bra idag när jag är arbetsledare som när jag började som montör när Kjell Jansson valde att starta bolaget för tjugo år sedan. Han gav mig och Andreas Frisk fria tyglar och utrymme att ta eget ansvar och utvecklas. Man kan bokstavligen säga att han öppnade väldigt många dörrar för oss och företaget, berättar Andreas Spångberg.

undefined
I september firar gänget på Secor 20 år!

Efter tjugo år i branschen kan man inte säga annat än att gänget på Secor vet vad de sysslar med. Idag hjälper de bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommunala bolag hela vägen från val av dörr till slutbesiktning. 

— Vi kan erbjuda ett helhetskoncept där vi finns där för kunden innan, under och efter vare sig det gäller byte av lägenhetsdörrar, lås eller entréer. Just säkerhetsdörrar har kommit att bli vår grej, och vi brukar säga att ”ju krångligare dörr, desto mer passar den hos oss”. Daloc är den dörrproducent som vi jobbar tätt tillsammans med och som förser oss med dörrar som håller måtten när det kommer till inbrott, ljud och brand, berättar Andreas Frisk. 

undefined
Daloc är den dörrproducent som Secor jobbar tätt tillsammans med.

På senare tid har Andreas Frisk även sett en ökning av arbeten med större byggföretag i samband med helhetsrenoveringar av fastigheter. I dessa fall är det ofta många aktörer inblandade, men det är Secor som kommer in som specialister på dörrarna. 

— Vi är ett tjänsteföretag där vi säljer och installerar produkter. Därför är det viktigt att vi håller vår kompetens uppdaterad efter vad marknaden erbjuder och ser till att våra installatörer får rätt utbildningar, berättar Andreas Frisk.   

Andreas Spångberg fyller i: 

— Vi har ett ganska tacksamt jobb där vi får möjlighet att montera en marknadsledande och förstklassig produkt hos våra kunder. Att vi även är ett sammansvetsat gäng som arbetar ger oss ytterligare en styrka. 

undefined
Något som blir alltmer populärt är det digitala låset.

Det sker en hel del utveckling och digitalisering inom Secors bransch. Något som blir alltmer populärt i såväl entréer som tvättstugor är det digitala låset, men än så länge har den moderna tekniken inte nått hela vägen fram till lägenhetsdörrarna. 

— Det digitala låset är en utmaning där det finns potential för både oss och våra kunder att växa väldigt mycket. Men i utmaningarna ser vi glädjeämnena! Vi har vuxit något helt fantastiskt de senaste åren. Men även om vi kommit långt på våra tjugo år i branschen, så kan jag avundas de som fortfarande är i nystartsperioden och har överlevnadskampen framför sig, skrattar Andreas Frisk och fortsätter: 

— Idag kan vi i stället se glada miner från våra kunder när vårt arbete är utfört, kunder som vi byggt långvariga relationer med och som vi har regelbunden kontakt med. Det är bland det bästa med det här jobbet, att vi har möjligheten att finnas där för våra kunder hela vägen och långt därefter. 

Secor

Vill du veta mer eller komma i kontakt med Secor Säkerhetsentreprenader? 

Adress:
Svenska Säkerhetsentreprenader AB
Ståhlbergsvägen 13
632 21 Eskilstuna

Telefon:
Växel: 016-12 63 70

Mejladress:
info@sakerhetsentreprenader.se 

https://sakerhetsentreprenader.se/ 

Karta: SECOR
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Strengnäs Tidning.