Detta är ett annonssamarbete

Snabb överblick över spelbolagens erbjudanden

17 mars 2022 14:30

På den hårt konkurrensutsatta spelmarkanden arbetar spelbolagen flitigt med olika erbjudanden för att attrahera nya kunder. På jämförelsesidan Kelbet får användaren en samlad överblick över vad de olika aktörerna har att erbjuda.

Snart har det gått tre år sedan den svenska spelmarknaden öppnade upp för icke-statliga aktörer. Sedan den 1 januari 2019 har över 120 spelbolag fått svensk licens och flera av dem under åren fått kasta in handduken av en eller annan anledning – i dag består marknaden av 92 stycken licensierade aktörer.

Sett till den stora mängden spelbolag och att merparten av dessa dessutom driver fler än en spelsida, är konkurrensen enorm. För att attrahera nya kunder är det många av aktörerna som väljer att erbjuda olika typer av bonuskoder och mervärden för sina nya användare. Det kan exempelvis röra sig om ett procentuellt mervärde på ens första transaktion, ett fast belopp att spela för eller free spins – det vill säga kostnadsfria spelomgångar på en viss del av spelutbudet. 

Att hitta rätt behöver inte vara svårt

Sett till det stora utbudet är det ett omfattande projekt att på eget bevåg sålla igenom den svenska spelmarknaden, särskilt för den som i samma veva ska bedöma de olika aktörernas för- och nackdelar. Av den anledningen kan det vara tacksamt att veta att det finns olika hjälpmedel att ta till sig av.

Precis som det finns olika tjänster som jämför elpriser eller hemförsäkringar, finns också Kelbet som jämför olika spelbolag. Hos dem går det snabbt att bilda sig en uppfattning om vad du olika spelsidorna har för välkomsterbjudanden till sina nya kunder. Här finns både en avdelning för rekommenderade aktörer för casinospel och en annan avdelning för den som är intresserad av betting.

Mer än bara bonusar

Som en helträckande informations- och jämförelsesida lägger Kelbet inte bara lägger spelbolagens bonusar i vågskålen utan också ser till andra faktorer som användarvänlighet, design och spelutbud. Här går det snabbt att få sig en överblick över vilka spelsidor som anses vara mest förmånliga just nu – både sett till bonusar och helhetsupplevelse. Alla aktörer som lyfts fram har dessutom beviljats med svensk spellicens.

Likaså får läsaren tillgång till djupgående guider och ett nyhetsflöde som gör det möjligt att hålla sig ajour om vad som händer i en industri som ständigt är i rörelse. Ett smidigt alternativ för den som vill vara säker på att välja rätt när man väl ger sig in i den ständigt växande spelmarknaden. 

Från

Kelbet.se