LĂ„t barnen slippa nyliberala galenskaper

LÄt barnen vara barn, och slippa lÀttklÀdda manliga skrev i SVT:s app, menar en sverigedemokrat.

LÄt barnen vara barn, och slippa lÀttklÀdda manliga skrev i SVT:s app, menar en sverigedemokrat.

Foto: Karl Nordlund /SVT

Debatt2023-04-05 07:29
Det hĂ€r Ă€r en debattartikel. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

För ett par veckor sedan författade undertecknad en frÄga till SVT dÀr jag ifrÄgasatte lÀmpligheten med att SVT-appens barnfilter inte döljer program dÀr vuxna mÀn spretar med benen i luften och vÀdrar sina lÀttklÀdda skrev. Detta fick woke-rörelsen att tÀnda pÄ alla cylindrar, sÄ Àven delar av Centerpartiet.

MÄnga med liknande politisk ÄskÄdning som C menar att det Àr fullt naturligt för smÄ barn att ta del av bilder pÄ vuxna mÀns lÀttklÀdda skrev. Man anser till och med att det Àr nÄgot bra för smÄ barn att ta del av.

SjÀlv delar jag inte den uppfattningen, och för det fick jag utstÄ en massiv hatstorm dÀr jag tillskrevs diverse Äsikter som jag sjÀlv aldrig fört fram. För vissa upplevdes min frÄga till SVT om barnfiltrets funktion sÄ provokativ att de ville se mig dö.

Andra nöjde sig med att kalla mig vid diverse okvĂ€dningsord, och politiker som C:s Leena Kumpula menade i en kommentar att jag Ă€r transfob – en osanning som C Ă€lskar att pĂ„klistra mig och mitt parti. Precis det Ă€r ocksĂ„ vad Leena och hennes eftertrĂ€dare Jonas Franzon försöker göra i sin debattartikel "Barn skadas inte av ett fritt kulturliv, SD".

För oss som följt politiken ett tag kommer dock C:s reaktioner inte som nÄgon överraskning. Det hÀr med normkritik och barnens frigörelse mÄste ÀndÄ ses som en av C:s frÀmsta hjÀrtefrÄgor. Bland de nyliberala partierna i mitten Àr det tidigare frÀmst LUF som utmÀrkt sig genom att driva frÄgor om att legalisera incest och Àven nekrofili. Men det Àr förstÄs ingen tillfÀllighet att det Àr i just C som pedofil-avslöjandena avlöst varandra under senare Är.

SnÀlla C, lÄt barnen vara barn, och lÄt dem slippa era nyliberala galenskaper.