Inte konstigt att folk vill ha en politisk förändring

Insändare 11 oktober 2022 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Angående insändare ”Ge inte S skulden för polisens misslyckande”publicerad den 3 oktober.

Jag visste inte att jag trampade signaturen "B Carlsson" på så ömma tår, ja kanske på hela foten. Jag får be om ursäkt för detta, det var inte meningen. Anledningen till min insändareden 29 september var att jag ville upplysa alla som inte visste varför valet gick så dåligt för Socialdemokraterna i riksdagsvalet.

Med ålderns rätt kommer jag ihåg när Socialdemokraterna hade väldigt höga opinionsiffror, men nu är de katastroflåga, nämligen 30 procent, ibland ännu lägre. Det är väldigt många som inte känner igen detta parti längre med deras nuvarande politik.

Med sin ungdom förstår jag att signaturen "B. Carlsson" inte har vetskap om detta och är nöjd med de nuvarande låga siffrorna. Märk väl att dessa siffror bara är några få mer än SD. 

Angående polismyndigheten har vi ganska samsyn i åsikterna. Det var kanske inte helt rätt av Alliansen att dra ner på polispersonal, men även den bästa kan göra fel. Jag vidhåller att när Socialdemokraterna såg detta borde de under åtta år åtgärdat detta. Men icke, det har blivit allt sämre med polisiär verksamhet. Jag vet dock att de flesta poliser gör ett bra jobb men alltför många håller inte måttet.

När signaturen "B Carlsson" sedan skriver att de som bara kan skriva sitt namn kan bli poliser då kan man befara värre tveksamma ingripanden i framtiden.

Signaturen "B. Carlsson" tycker att det gått ganska bra för Sverige men uppger inte vad som gått bra. Hoppas han kan förklara detta men det är kanske att begära för mycket.

Vad som gått dåligt är däremot mycket lätt att tala om. Jag skall bara nämna något.Den 4 oktober hörde jag på TV att ”Vi tror att det blåser mer i morgon” därför sänker vi kw priset. Jag trodde det var ett aprilskämt men så var det inte.

Fungerar sjukvården, kriminalvården, äldrevården? Svaret är nej. Skulle kunna fylla spaltmeter i tidningen med detta men det får räcka för den här gången.

Det är väl inte underligt att folk förhoppningsvis vill ha en förändring. Jag tycker signaturen "B.Carlsson" ”inte skall stoppa huvudet i sanden”. Nej kom upp i vekligheten och se hur det står till i samhället just nu. Socialdemokraterna har misslyckats helt med sin politik. Det har många konstaterat. Det visar ju klart och tydligt valresultatet. Till alla kritiker, ledarskribenter i vissa tidningar och på insändarsidorna som redan kritiserat kommande regering redan innan dom gjort något. Hur kan in göra detta? Nej vänta med kritiken tills ni har mer på fötter.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa