Laga potthålen på parkeringen i Skiftinge Centrum

Insändare 19 juli 2022 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I mer än ett år har det funnits ett 15 tal ”potthål” i asfalten strax innan infarten till den stora parkeringen i Skiftinge Centrum. Jag vet för jag är en flitig besökare till Vårdcentralen Skiftinge. De är djupa vissa upptill en decimeter och riskerar att slå sönder framvagn och förstöra hjulinställning på din bil. 

Häromdagen tröttnade jag och skrev till Victoriapark som äger alla bostäder i Skiftinge. Fick ett snabbt svar dagen därpå från Victoriapark som säger att det är kommunen som äger gatumarken där parkeringen ligger och att de påtalat problem för kommunen. Jag undrar varför denna kapitalförstöring bara får fortgå utan att något händer? Är det för att just denna parkeringsplats befinner sig i ett av kommunens utsatta områden med social oro och hög kriminalitet och där kanske det inte är så noga?

Jag är övertygad om detta hade hänt utanför parkeringen i Värjan på Alva Myrdals gata så hade problemen blivit åtgärdade direkt. Så skärpning stadsbyggnadsförvaltningen och ansvariga för kommunens parkeringsplatser, se till att laga potthålen i Skiftinge Centrum!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa