Marknadsför Strängnäs Marknad

Insändarskribenten tycker att Strängnäs Marknad är bra arrangerad men det kanske är mycket som körs lite för mycket på rutin.

Insändarskribenten tycker att Strängnäs Marknad är bra arrangerad men det kanske är mycket som körs lite för mycket på rutin.

Foto: Joakim Serrander

Insändare2019-10-23 05:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det var en bra arrangerad Strängnäs Marknad som alltid. IK Viljan gör ett bra jobb och det syns att det är vana personer som har hand om organiseringen. Jag är dock lite fundersam, det kanske körs lite för mycket på rutin. Jag såg exempelvis inte en enda papperskorg på hela marknaden, nått våffelstånd hade hängt upp en sopsäck. Det är inte svårt att ställa ut extra sorteringskärl. Alla utställare blockerar ju eventuella papperskorgar. Marknadsföringen är nästan helt obefintlig, här kunde kommunen gå in och hjälpa till. Bli mer aktiva i de kanaler som används av många, att länka till en hemsida på Facebook två dagar innan får inte många att klicka vidare, det försvinner i mängden. Jag vet att det är svårt som kommun att vara transparent i sociala medier, men kanske någon annan kan ta vid som inte styrs av kommunala lagar och bestämmelser. Visa upp vår kommun, skryt, locka folk.