SD:s försök till rasering av Sverige

Vi måste kunna lita på partiledare och dess medlöpare. Vilket jag anser att vi inte kan med SD, skriver signaturen "Trött på mygel".

Vi måste kunna lita på partiledare och dess medlöpare. Vilket jag anser att vi inte kan med SD, skriver signaturen "Trött på mygel".

Foto: Janerik Henriksson/TT

Insändare2022-09-06 07:15
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Att det sitter omogna individer i partiet är bara att konstatera. Värst av allt är den desinformation som partiets medlemmar sprider. Vilket blir värre för varje nytt valår. Allt för att vinna makt. Uttalanden som är kränkande är vardagsmat för gänget. Orden "mänskliga rättigheter" kan de inte ens uttala och stava till.

Att hemlighålla vem de får hjälp av, vilka personer de själva hjälper med att sprida vilseledande information och vilka individer som får ersättning, vill inte kommunikationschef Wallerstein berätta för media. Källa: SVT

Tror sjutton det, mygel är känt sen tidigare inom partiet. När miljontals skattekronor överförs till skatteparadisen.

På tal om ekonomi. SD kräver 20 miljarder till rättsväsendet. Men om partiet ändå lämnar ett trygghetsmöte på Årby, hur har de då tänkt att enbart pengar kan motverka brottsligheten? Vore bra om SD vill tänka utanför boxen när det gäller det förebyggande arbetet. Som medborgare är det förvirrade. Undrar om det finns egna intressen och att SD är involverade med att satsa ekonomiska resurser på privata aktörer inom vaktbolag, advokater med flera yrkesgrupper?

Sverige står inför utmaningar och svåra beslut. Vi måste kunna lita på partiledare och dess medlöpare. Vilket jag anser att vi inte kan med SD. Det finns sju andra alternativa partier, VARFÖR DÅ RÖSTA PÅ SD?