Sveriges demokrati är hotad

Att främlingsfientligheter sprider sig som en löpeld i det svenska samhället är SD:s förtjänst, skriver signaturen "Farföräldrar".

Att främlingsfientligheter sprider sig som en löpeld i det svenska samhället är SD:s förtjänst, skriver signaturen "Farföräldrar".

Foto: Erik Johansen

Insändare2022-09-22 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till signaturen "En Farmor" om "Partier borde acceptera valresultatet" som publicerades 15/9.

Bästa Farmor din teori är inte relevant. För de rapporteringar om SD:s förehavanden av tidningar och SVT är mycket oroväckande. Att främlingsfientligheter sprider sig som en löpeld i det svenska samhället är SD:s förtjänst. Samtidigt som Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna har bjudit in Sverigedemokraterna i ett samarbete, visar att sveriges demokrati är hotad.

Att partierna mer eller mindre blir hackkycklingar är något som SD får första pris för. Partiledare och övriga befolkningen som är emot invandringshatet ska de inte få sätta ner foten och skrika STOPP. Är det ansvarsfullt av Tobias Andersson född 1996 (SD) att publicera om tåget till Kabul? Rapporter om inköpta trollfabriker, där falska uppgifter har spridit sig är att jämföra med vad Ryssland sysslar med. Facit på sveriges utveckling har vi svar på 2026.