TvÄ svar till signaturen "Trött och hungrig"

En kebabpizza pÄ nyÄrsdagen handlade den ursprungliga insÀndaren om.

En kebabpizza pÄ nyÄrsdagen handlade den ursprungliga insÀndaren om.

Foto: Södermanlands Nyheter

InsÀndare2024-01-16 21:00
Det hĂ€r Ă€r en insĂ€ndare. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

TvÄ svar till signaturen "Trött och hungrig" som skrev insÀndaren "Vad Àr det för fel pÄ vÄra matstÀllen?" tidigare i januari, om ett misslyckat inköp av kebabpizza pÄ nyÄrsdagen.

Du skÀmmer ut oss pensionÀrer genom att redovisa att du kör bil bakfull och trött. Du riskerar andra mÀnniskors liv med att köra bil i ditt tillstÄnd och sedan har du mage att klaga pÄ att du inte fick kredit pÄ matstÀllet!

Jag tror att pizzeriaÀgaren sÄg vilken omdömeslös person du var. Du hade inte bara glömt kreditkortet och koden utan du hade glömt det viktigaste, tankeverksamheten.

Jag tycker det var synd att inte polisen fick syn pÄ dig, en pensionÀr som kör bakfull Àr en jÀttestor trafikfara. Bakfulla trafikanter Àr en styggelse och Àr man dessutom pensionÀr med sÀmre reaktionsförmÄga Àr det ytterliga en besvÀrande komponent.

Jan Em


Hur lÀmpligt Àr det att sÀtta sig i en bil och köra och utsÀtta andra mÀnniskor för fara, kanske till och med livsfara? Du skriver att du var bakfull! Man kan undra hur mÄnga promille du hade i blodet efter att ha festat pÄ nyÄrsafton.

TÀnk efter och tÀnk rÀtt nÀsta gÄng innan du sÀtter dig i bilen!

Nykterist