Två svar till signaturen "Trött och hungrig"

En kebabpizza på nyårsdagen handlade den ursprungliga insändaren om.

En kebabpizza på nyårsdagen handlade den ursprungliga insändaren om.

Foto: Södermanlands Nyheter

Insändare2024-01-16 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Två svar till signaturen "Trött och hungrig" som skrev insändaren "Vad är det för fel på våra matställen?" tidigare i januari, om ett misslyckat inköp av kebabpizza på nyårsdagen.

Du skämmer ut oss pensionärer genom att redovisa att du kör bil bakfull och trött. Du riskerar andra människors liv med att köra bil i ditt tillstånd och sedan har du mage att klaga på att du inte fick kredit på matstället!

Jag tror att pizzeriaägaren såg vilken omdömeslös person du var. Du hade inte bara glömt kreditkortet och koden utan du hade glömt det viktigaste, tankeverksamheten.

Jag tycker det var synd att inte polisen fick syn på dig, en pensionär som kör bakfull är en jättestor trafikfara. Bakfulla trafikanter är en styggelse och är man dessutom pensionär med sämre reaktionsförmåga är det ytterliga en besvärande komponent.

Jan Em


Hur lämpligt är det att sätta sig i en bil och köra och utsätta andra människor för fara, kanske till och med livsfara? Du skriver att du var bakfull! Man kan undra hur många promille du hade i blodet efter att ha festat på nyårsafton.

Tänk efter och tänk rätt nästa gång innan du sätter dig i bilen!

Nykterist