Mycket kritik men sällan erkännande

Insändarskribenten ger Jimmy Jansson (S) tumme upp och tycker att det gnälls för mycket.

Insändarskribenten ger Jimmy Jansson (S) tumme upp och tycker att det gnälls för mycket.

Foto: Niklas Holm

Eskilstuna2024-07-26 11:50
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I vår kommun är, som i flera av landets kommuner, ekonomin ansträngd. Eskilstuna kommun har under de senaste åren tagit emot många invandrare. Våra invandrare har i flera fall bl. a. bidragit till att äldrevården fått tillskott av arbetare. Dock har invandringen medfört vissa problem, t.ex. arbetslöshet och segregation. 

Våra styrande politiker har försökt komma till rätta med problemen men har inte förmått att lösa alla problem.

Något som är glädjande för vår kommun är att flera stora företag vill etablera sig här. Där har de styrande lyckats bra. 

I övrigt tycker jag att vår kommun är välskött och den vardagliga servicen fungerar bra. Det är tråkigt att våra styrande politiker ofta får besk kritik och sällan något erkännande för det arbete de utför. Jag tänker särskilt på kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson som ofta får hård kritik av boende i Eskilstuna kommun. 

Det skulle vara på sin plats att dessa kritiker sätter sig in i de problem som Jimmy och övriga politiker ställs inför. Jag vill slutligen säga till dig Jimmy Jansson, det finns stöd för ditt arbete, så fortsätt ditt arbete för Eskilstuna kommuns bästa.