Emil Jensen inleder Ärets hÄllbarhetsmÄnad

Emil Jensen spelar och sjunger nÀr hÄllbarhetsmÄnaden inleds i Eskilstuna pÄ fredag, den 1 november.

Emil Jensen.

Emil Jensen.

Foto: Pressbild

Kultur2019-10-29 11:12

Musiker, estradpoet, konstnĂ€r, artist - Emil Jensen har mĂ„nga sidor och ett brinnande engagemang för miljö och samhĂ€llsfrĂ„gor. NĂ€r ABF Sörmland och Eskilstuna stadsmission drar igĂ„ng november som hĂ„llbarhetsmĂ„nad Ă€r Emil Jensen pĂ„ plats. 

Som liveartist har han turnerat med sina förestÀllningar i Sverige och norra Europa och spelat pÄ bland annat Dramaten och Peace & Love-festivalen. I sina framtrÀdanden varvar Emil Jensen sin musik med att prata om Àmnen som mÀnskliga rÀttigheter, jÀmstÀlldhet och hÄllbar utveckling, ofta pÄ ett komiskt vis.

OcksĂ„ Angelina Pavanelli, Eskilstunabaserad singer/songwriter framtrĂ€der under invigningskvĂ€llen som ocksĂ„ gĂ€stas av Maria Soxbo frĂ„n Klimatklubben som förelĂ€ser pĂ„ temat  "SĂ„ vĂ€nder du klimatĂ„ngesten till drivkraft".

Under hela november kommer över 40 programpunkter pĂ„ temat hĂ„llbarhet att ta plats i ABF-huset. Det blir alltifrĂ„n teater och förelĂ€sningarna till en mĂ€ngd kurser, utstĂ€llningar och afterwork med re-design slöjd. Det blir ocksĂ„ en take-over av ABF:s cafĂ© av gĂ€nget bakom raw food-restaurangen Kvass samt pop-up butiker med second hand och re-design .

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!