KRÖNIKA: Per Morberg köpte mat på Chop-Chop i Nyköping

Vid 13-tiden under fredagen avnjöt Per Morberg en måltid på Chop-Chop Asian Express i Pål Jungs Hage. Det såg ut som att han åt kyckling.

Per Morberg när han tampas med beställningsskärmen.

Per Morberg när han tampas med beställningsskärmen.

Foto: Jens Alvin/Markus Aamisepp

Nyköping2020-11-06 16:40

Det var strax innan klockan 13 Per Morberg spatserade in på "Chop Chop" vid Pål Jungs Hage i Nyköping. Iklädd beiga chinos, en mörk tröja och scarf gick han fram till skärmen och gjorde sin beställning. Givetvis var även solglasögonen på. 

Han stod ett tag vid beställningsskärmen, men förstod inte riktigt hur man skulle göra. Till undsättning kom en i personalen. Sedan satte han sig vid bordet bredvid mig. För att kort därefter bestämma sig för att byta plats.

När jag gick förbi för att skönja vad mästerkocken valde att ha på tallriken såg det ut som någon slags kyckling. Kanske cashew. Även tre dumplings fanns på en mindre tallrik bredvid.

Så. Nu vet ni det. Trevlig helg!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!