Tuna Park satsar på en god jul för alla

Klä granen, slå in julklappar och gör skillnad för dina medmänniskor i Eskilstuna – besök Tuna Parks stämningsfulla julklappsverkstad!

—  I vår julklappsverkstad gör vi det möjligt för våra besökare att göra ett aktivt val att bidra till det viktiga arbete Eskilstuna Stadsmission utför, berättar Tuna Parks marknadskoordinator Sofia Norozi.

— I vår julklappsverkstad gör vi det möjligt för våra besökare att göra ett aktivt val att bidra till det viktiga arbete Eskilstuna Stadsmission utför, berättar Tuna Parks marknadskoordinator Sofia Norozi.

Foto: Emelie Otterbeck för Tuna Park

Native2021-11-30 09:35
Detta är ett annonssamarbete.

För fjärde året i rad gör Tuna Park en viktig insats för sina medmänniskor i Eskilstuna och med hjälp av en insamling till förmån för Eskilstuna Stadsmission hoppas de kunna ge fler människor möjligheten till en god jul. 

— Detta är ett tillfälle för oss att hjälpa människorna vi har runt omkring oss. I vår julklappsverkstad gör vi det möjligt för våra besökare att göra ett aktivt val att bidra till det viktiga arbete Eskilstuna Stadsmission utför, berättar Tuna Parks marknadskoordinator Sofia Norozi. 

undefined
Tuna Parks insamling går oavkortat till Eskilstuna Stadsmissions Matlag, som förser hushåll med matstöd varje vecka.

I den stämningsfullt dekorerade julklappsverkstaden kan få undkomma att känna julkänsla från topp till tå. Här kan besökarna, förutom att se Eskilstuna uppbyggt i miniatyrformat och skriva brev till tomten, välja att skänka en slant till Eskilstuna Stadsmission med hjälp av olika insamlingar: bland annat genom att klä Tuna Park-granen med en hälsning, slå in sina julklappar med fina papper och snören som finns till förfogande eller genom att välja att köpa den egendesignade papperskassen En kasse omtanke. Besökarna väljer själva om och hur mycket de vill bidra med och insamlingen går oavkortat till Eskilstuna Stadsmissions Matlag som varje vecka förser över hundra hushåll, varav många barnfamiljer, med matstöd och andra sociala insatser. 

— Insamlingen på Tuna Park engagerar, involverar och uppmuntrar Eskilstunabor att vara med och göra skillnad. Genom att bland annat klä granen med omtanke gör du det möjligt för oss att fortsätta hjälpa människor som lever i ekonomisk utsatthet. Tillsammans kan vi se till att fler människor får chansen att fira en godare jul, berättar Maria Lagerkvist, koordinator på Eskilstuna Stadsmission. 

undefined
— I vår julklappsverkstad gör vi det möjligt för våra besökare att göra ett aktivt val att bidra till det viktiga arbete Eskilstuna Stadsmission utför, berättar Tuna Parks marknadskoordinator Sofia Norozi.

Veronica Gustafsson, centrumchef på Tuna Park, fyller i: 

— Ensam är inte alltid stark. Vi är en stor aktör som möter många människor varje dag, och har därav medlen att nå ut till många. Som en del av Handla för Eskilstuna är vi en av flera aktörer som hjälps åt att synliggöra Stadsmissionens arbete och samtidigt hjälpa till att samla in pengar till deras verksamhet. För oss är det viktigt att vara mer än bara ett handelsområde. Vi vill även vara en mötesplats där vi tillsammans kan göra aktiva handlingar som är positiva för staden. 

undefined
Med Swish eller Plusgiro har du som besökare möjlighet att bidra med valfri summa till Eskilstuna Stadsmission.

I juletider är det många som känner sig extra givmilda och vill göra en god handling. Med sin insats för Eskilstuna Stadsmission vill Tuna Park därför göra det enkelt för sina besökare att hjälpa andra och uppmuntrar därför att de som vill och kan bidra gör det i någon av insamlingarna i julklappsverkstaden.

— En liten handling kan göra stor skillnad för någon och tillsammans kan vi göra skillnad för många. Ge extra värme till Eskilstunaborna och hjälp oss nå målet att samla in minst 50.000kr som oavkortat går till Eskilstuna Stadsmission, avslutar Sofia. 

Har du inte möjlighet att besöka Tuna Park men vill vara med och göra skillnad? Inga problem! Det går även bra att skänka en slant via: 

Swish: 1239005117

Plusgiro: 900511-7

Handla för Eskilstuna

Projektet ”Handla för Eskilstuna” är ett unikt samarbete mellan kommunen och näringslivet i Eskilstuna. Initiativet är sprunget ur Affärsplan Eskilstuna och handlar om att komma varandra närmre och bygga Eskilstuna tillsammans. Här samarbetar flera aktörer för att bli starka tillsammans i stället för att se varandra som konkurrenter. Projektet vill inspirera fler Eskilstunabor att aktivt vara med och göra goda handlingar för staden. Det kan vara att handla på hemmaplan, att stötta en organisation eller att engagera sig i en förening. I sig små handlingar men som när många gör det samtidigt blir stora handlingar som skapar fler arbetstillfällen, ett större utbud i staden och ett mer levande Eskilstuna.

Bakom projektet står Position Eskilstuna, Tuna Park, Retuna, Folkesta handel, Torshälla stad, Gamla Staden och Affärsplan Eskilstuna.

Vill du veta mer?

Besök tunapark.se/julen 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Strengnäs Tidning.