Så når du Strengnäs Tidning enklare via Facebook

Här är knepet som gör det enklare att nå våra nyheter via Facebook.

Strängnäs 26 juni 2020 11:15

Sedan nya strengnastidning.se lanserades har vi fått många synpunkter från er läsare, de flesta positiva. Många konstaterar att både sajten och appen har blivit mer lättanvänd och framför allt snabbare. Även e-tidningen upplevs som mer lättanvänd av många, jämfört med den tidigare lösningen.

En sak har vi dock fått tips om. Vissa läsare tvingas numera logga in på nytt varje gång de följer en länk till strengnastidning.se från sociala medier, trots att de redan är inloggade sedan tidigare. Orsaken är att Sörmlands Media har begränsade möjligheter att påverka hur Facebook hanterar länkar och det är främst iPhone- och iPad-användare som påverkas av detta.

Det finns dock en lösning som råder bot på problemet. Så här gör du för att slippa logga in varje gång du klickar på en länk till strengnastidning.se från Facebook.

Gå till inställningarna på din iPhone eller iPad.

Gå vidare till inställningarna för Safari.

Bocka ur ”Spåra inte mellan webbplatser”, under ”Integritet och säkerhet”.

Nu ska du som redan är inloggad prenumerant slippa att logga in på nytt varje gång du följer en länk till strengnastidning.se från Facebook. Därmed hoppas vi också att det ska bli ännu enklare att ta del av våra lokala nyheter, även via Facebook.

Vi fortsätter att vidareutveckla våra sajter och appar även framöver. Målet är att det ska bli ännu enklare och smidigare för dig att följa vår nyhetsrapportering i olika kanaler.

Därför tar vi också tacksamt emot synpunkter och förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Era åsikter är mycket viktiga för oss. Mejla oss gärna på strangnas@ekuriren.se.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Sörmlands Media

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Sörmland

Så lockar Strängnäs till sig nya invånare: "Folk tittar på Strängnäs ändå"

Strängnäs

Handlare måltavlor för kriminella under pandemin

Fotboll

Testa dig själv – vet du var de här lagen spelar sina hemmamatcher?

Mariefred

Sabotaget mot Birka-båten: Förtöjningen lossades

Strängnäs

Jacob Högfeldt om Måsen: "Blir ett positivt tillskott"

Visa fler