Eskilstunakillar gör succé på Facebook

Du har säkert skrattat med dem i klipp på Facebook. För två av personerna bakom succén "Den som skrattar förlorar" är Eskilstunakillarna Jimmie Larsson och Andreas Granfors.

Eskilstunakillarna Jimmie Larsson och Andreas Granfors (längst fram) är två femtedelar av gruppen ”Den som skrattar förlorar” tillsammans med Niclas Norlindh, Jonatan Jonasson och Andreas Lillhannus.

Eskilstunakillarna Jimmie Larsson och Andreas Granfors (längst fram) är två femtedelar av gruppen ”Den som skrattar förlorar” tillsammans med Niclas Norlindh, Jonatan Jonasson och Andreas Lillhannus.

Foto: Nyheter365

Eskilstuna kommun2019-10-31 20:47

Nyligen tog "Den som skrattar förlorar" hem det svenska humorpriset i kategorin årets klipp under Barncancergalan.

Humorsuccén – som består av torra skämt och ordvitsar – har totalt 75 miljoner visningar på nätet. Och två av personerna bakom succén är Jimmie Larsson och Andreas Granfors från Eskilstuna som numera får finna sig i att bli igenkända på stan.

– På den gamla goda tiden när Lion Bar höll öppet så fick jag skaka hand med en herre som hade sett insidan på en hel del barer, för att uttrycka mig diplomatiskt. Generellt så blir jag mer igenkänd i andra städer än Stockholm, då har det blivit selfies med allt från fjuniga killar till mogna damer. Dock är alla som kommer fram berusade, men det är alltid roligt när folk kommer fram, säger Andreas Granfors.

– Vi körde ett specialavsnitt inför Hammarby-Djurgården i våras och veckan efter var det match igen. Då var man omtyckt på puben innan avspark, många supportrar med någon öl innanför västen kom fram och ville att man skulle dra en del skämt. Det var rätt ovant men kul, fortsätter Jimmie Larsson.

Och efter tittarsuccén på nätet ska humorgruppen nu ut på en liveföreställlning i slutet av januari och inta scenen under en kryssning.

– Jag är sjukt nervös eftersom jag ogillar att prata inför folk. En trygghet är ju att alla andra i gänget också kommer vara på scen samtidigt, men en eller sju jamare innan man kliver upp på scen lär det bli, säger Andreas Granfors.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!