Stöldvågen mot BMW-bilar fortsätter

Fyra polisanmälningar om stölder ur BMW-bilar har kommit in till Eskilstunapolisen under måndagen. Den här gången är det boende i Östermalm och Slagsta som fått delar av inredningen stulen.

Ytterligare fyra BMW-ägare i Eskilstuna har drabbats av stölder ur sina bilar.

Ytterligare fyra BMW-ägare i Eskilstuna har drabbats av stölder ur sina bilar.

Foto: Arkivbild

Eskilstuna kommun2019-10-28 17:00

Så sent som i fredags skrev tidningen om minst tre nya BMW-bilar som utsatts för inbrott i Eskilstuna. Dagen innan – också tre stycken. På söndag eftermiddag och/eller natten mot måndag har det skett igen.

Enligt polisen rör det sig om samma tillvägagångssätt i samtliga fall med en sönderslagen sidoruta samt delar av utrustning i bilen som stulits; bland annat ratt, instrumentpanel, navigationsutrustning och mittkonsol.

Bilägarna, boendes på Noachsgatan, Aprikosvägen och Klostergatan, ska ha upptäckt stölderna på måndagsmorgonen och polisen uppger att de gör brottplatsundersökningar vid samtliga fordon.

Som vanligt är polisen intresserad av tips från allmänheten rörande iakttagelser av okända personer och/eller fordon kring de områden som nu drabbats. Tipsare uppmanas ringa polisen på telefonnummer 114 14.

Även BMW-ägare kring Strängnäs och Nyköping har drabbats den senaste tiden, av vad polisen tror är samma liga som verkade i Bergslagen i början av oktober.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!