Under tisdagen räknade Erika Eriksson med att hon och hennes två kolleger i bageriet skulle producera 1 600 semlor i olika former.
Men samtidigt började trion att snegla mot Alla hjärtans dag.
‒Det är bra försäljning även då. Folk vill skämma bort sin partner, säger Erika Eriksson som för egen del är mycket förtjust i vaniljhjärtan.
‒De bakas på mördeg och vaniljkräm. Sen pudrar vi med florsocker, konstaterar Erika Eriksson.
Säljs de året om?
‒Nej, inte hos oss. Det här är enda gången. Jag räknar med att göra minst 100 stycken.
Andra bakverk som framställs (ons)dagen till ära är specialtårtor.
‒Det finns en minitårta avsedd för bara två personer, berättar chefsbagaren.
Något namn på den?
‒Tja, vi kan kalla den för kärlekstårta.
Den består av sockerkaksbotten, vaniljkräm, vispgrädde, hallon samt ett rosa marsipantäcke.