Träningsprofilen Lina Sönnerlid, 31, gästar podden

Höggravida träningsprofilen Lina Sönnerlid gästar "Älskade unge" och delar med sig av tips, råd och en personlig berättelse om hur hon till slut lyckades bearbeta sitt förlossningstrauma.

Lina Sönnerlid, 31, gästar "Älskade unge".

Lina Sönnerlid, 31, gästar "Älskade unge".

Foto: NTM

Eskilstuna2024-02-06 09:30

När Hugo var liten kände Lina Sönnerlid, 31, starkt att hon inte ville ha fler barn – och var noga med att inte skaffa ett syskon bara för att hon upplevde att samhället förväntade sig det. 

Sex år senare, under hennes livs första maratonlopp i London, ändrade hon sig. I dag är hon höggravid och längtar efter lillasyster i magen.

I det senaste avsnittet av "Älskade unge" berättar hon om hur den första förlossningen blev ett trauma, hur hon till slut lyckades bearbeta det – och ger sin syn på riktlinjer och råd kring gravidas träning.

Vill du berätta om dina erfarenheter av graviditet, förlossning eller livet med barn i ett poddavsnitt eller ett reportage? Hör gärna av dig till: alskadeunge@ekuriren.se

undefined
Matilda Kvarnström Lantz programleder podden.

Du är också varmt välkommen att snacka med oss och andra föräldrar i Facebookgruppen Älskade unge och att följa vårt Instagramflöde på Ekurirenalskadeunge.

Du hittar podden där poddar finns eller så lyssnar du via spelaren här ovan.

Vill du läsa mer på tema barn, bebisar och familjeliv? Här hittar du några av artiklarna vi har publicerat de senaste veckorna: