Tre mål av Cirak när Strängnäs kryssade

Strängnäs tog en pinne när Hammarby gästade Thomas Arena under fredagskvällen.Matchen slutade 5-5 och Adnan Cirak gjorde tre av målen.

Adnan Cirak gjorde tre nya mål när Strängnäs spelade 5-5 för andra matchen i rad.

Futsal2019-10-18 22:32

Gästerna inledde bäst och ledde med 2–0 efter drygt sju minuter. Hemmalaget reducerade dock genom Adnan Cirak. Men Bajen tog det målmässiga komandot och gick fram till 4–1 när 10.12 var spelat.

Efter 14.45 kom 2–4-reduceringen genom Cirak. Två självmål från Hammarby innebar att det var 4–4 i halvtid.

Knappt två minuter in på andra halvlek fullbordade Adnan Cirak när han gjorde sitt tredje mål för kvällen. Strängnäs ledde med 5–4. Men med ungefär tio minuter kvar kom 5–5 vilket stod sig matchtiden ut.

I premiären borta mot Örebro Futsal blev det också 5–5 för Strängnäs. Även då gjorde Adnan Cirak tre mål.