Storförlust på bortaplan för Torshälla

Under söndagen åkte Torshälla på sin tredje raka förlust då Falun vann med hela 9–3.

Torshällas målvakt David Porkka fick släppa förbi sig hela nio bollar under söndagens möte mot Falun.

Innebandy2019-11-24 18:28

Torshälla IBK är inne i en jobbig trend och är fast förankrat i botten av division 1. Förlust senast mot Mora och dessförinnan förlust mot jumbon Sirius. Under söndagen såg det aningen bättre ut inledningsvis trots underläge 0–2 efter en period.

Efter tre minuters spel i andra reducerade Markus Larsson på pass från Niklas Engman men innan perioden var över släcktes hoppet då hemmalaget petade in både 3–1 och 4–1.

Falun ökade på ledningen i tredje perioden redan efter 40 sekunder. Även om Andreas Wisén snyggade till siffrorna då han satte 5–2 på straff blev det desto tyngre när Lucaz Lange visades ut för protest kort därefter.

Hemmalaget rann sedan ifrån och vann med 9–3 där Markus Larsson svarade för Torshällas reducering.