Åker/Strängnäs tog skön seger på bortais

Åker/Strängnäs vann en jämn match borta mot IFK Tumba under tisdagskvällen. Viktor Madell fixade segermålet, 5-4, med ett par minuter kvar.

Åker/Strängnäs vann med 5-4 borta mot Tumba.

Ishockey2019-11-26 21:29

På tisdagskvällen spelade Åker/Strängnäs sin andra match i Alltvåan. Efter premiärförlusten i förlängning mot Järfälla blev det seger mot Tumba.

Hemmalaget gjorde 1–0 innan Alexander Lundström fixade både 1–1 (3.15) och 1–2 (6.38). Tumba kvitterade innan första vilan och andra perioden var 2.30 gången då man även satte 3–2. Men bara 28 sekunder senare kvitterade Joonas Ruotsaari. När drygt halva matchen var spelad gav Marcus Isberg gästerna ledningen men inför tredje var ställningen 4– 4. Med två minuter och femtio sekunder kvar av matchen kom avgörandet. Viktor Madell blev hjälte då han, assisterad av Isberg/William Nordgren fixade 5–4 till Å/S.