Åker/Strängnäs vann rysare på hemmaisen

Det blev en rysare när Åker/Strängnäs tog emot Göta Traneberg i Alltvåan under tisdagskvällen.

Åker/Strängnäs lirade hemma mot Göta Traneberg under tisdagskvällen.

Ishockey2019-12-03 21:25

Hemmalaget tog ledningen efter 5.37 då Linards Mazurs Mago hittade rätt. Gästerna kvitterade och vände till ledning med 3–1 vilket stod sig till den första vilan. I mittronden kom Åker tillbaka. Mazurs Mago reducerade till 2–3 och Mattias Näslund satte 3–3 med 35 sekunder kvar till den andra pausen.

4.24 in på den tredje perioden kunde Viktor Madell ge hemmalaget ledningen. Men med tre Å/S-utvisningar inom några sekunder i mitten av perioden kom 4–4 vilket stod sig ordinarie tid ut. Efter en mållös förlängning avgjordes det på straffar. Efter att båda lagen gjort var sitt mål (Richard Warging nätade för Åker) missade de fem var innan Kasper Sundqvist fixade avgörandet och stort jubel till Å/S.