Svenskans eaglesuccé: "Gjorde några misstag"Svenskans eaglesuccé: "Gjorde några misstag"

Golflegendaren om Sauditouren: "Det är galet"

Golflegendaren om Sauditouren: "Det är galet"Golflegendaren om Sauditouren: "Det är galet"

"Det är deras beslut och de måste leva med det""Det är deras beslut och de måste leva med det"
15 juni 2022 10:10
Golf

Linn Grants lyft efter segern – nära topp 100

Linn Grants lyft efter segern – nära topp 100Linn Grants lyft efter segern – nära topp 100
15 juni 2022 08:13
Golf

Golfproffset rånad: Riktade pistoler mot huvudet

Golfproffset rånad: Riktade pistoler mot huvudetGolfproffset rånad: Riktade pistoler mot huvudet
14 juni 2022 16:05
Golf

Sörenstam om nya touren: "Inte bra för golfen"

Sörenstam om nya touren: "Inte bra för golfen"Sörenstam om nya touren: "Inte bra för golfen"
13 juni 2022 20:42
Golf

Mickelson vill spela vidare på PGA-touren

Mickelson vill spela vidare på PGA-tourenMickelson vill spela vidare på PGA-touren
13 juni 2022 13:23
Golf

Stark pausar: "Känner inte igen mig själv"

Stark pausar: "Känner inte igen mig själv"Stark pausar: "Känner inte igen mig själv"
13 juni 2022 12:49
Golf

Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"

Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"Lars vann Kuriren Cup för 40 år sedan – nu spelade han final igen: "Det var ju ett mål"
13 juni 2022 12:27
Golf

Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"

Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"Arvid och Dennis starkast av alla i Kuriren Cup – chockade vinnare tog hem B-klassen: "Har inte kommit över det"
13 juni 2022 11:58
Golf

"Går att bli bättre än de bästa i världen"

"Går att bli bättre än de bästa i världen""Går att bli bättre än de bästa i världen"
13 juni 2022 07:57
Golf

Rory McIlroy vann – pikar omstridde ikonen

Rory McIlroy vann – pikar omstridde ikonenRory McIlroy vann – pikar omstridde ikonen
12 juni 2022 21:40
Golf

Kinhults ras: från ledning till 17:e plats

Kinhults ras: från ledning till 17:e platsKinhults ras: från ledning till 17:e plats
12 juni 2022 17:54